Следвайте Гласове в ТелеграмПрезидентът на САЩ Джо Байдън коментира, че не

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПрезидентът на САЩ Джо Байдън коментира, че не
Коментари Харесай

Байдън, говорейки за Тръмп: Не можем да позволим на Обама да спечели изборите отново

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разяснява, че не трябва да се позволява предшественикът му Доналд Тръмп да завоюва изборите през 2024 година и да се завърне на поста, само че се обърка и първо сподели името на Барак Обама.

" Не можем да позволим на Обама.... На същият човек, който беше президент преди четири години, да завоюва тези избори ", съобщи американският президент в изявление за MSNBC.

Запитан какви са разликите сред него и Тръмп, Байдън на три пъти акцентира: " Във всичко ".

Служител на администрацията се пробва да прекъсне въпроса към Байдън, само че той въпреки всичко дава отговор: " Не можем да позволим на Обама да завоюва още веднъж ".

Президентът разгласи на 25 април, че ще се кандидатира за нов мандат, а Тръмп стори това още през ноември 2022 година Самите избори ще се състоят през ноември 2024 година

В изявлението Джо Байдън акцентира, че неговият огромен коз е мъдростта му, добита от годините. В момента Байдън е на 80 година, а в случай че приключи сполучливо възможния си втори мандат, ще бъде на 86 години.

" Придобил съм пъклен доста мъдрост и знам повече от голямото болшинство хора. Аз съм по-опитен от всеки, който в миналото се е кандидатирал за този пост. И мисля, че съм потвърдил, че съм честен, а също и ефикасен ", разяснява демократът и по този начин отвърна рецензиите измежду гласоподавателите, които смятат точно напредналата му възраст за минус.


 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР